logo
logo
Sortuj według:
Strona: [1] 2 3 4 5 / 5
Prowadzenie działalności gospodarczej (z KPS i OMZ). Podręcznik do kształcenia zawodowego
Praca Zbiorowa
Wydawnictwo: WSiP
29,00 zł
NOWA!!! Prowadzenie działalności gospodarczej (z KPS i OMZ). Podręcznik do kształcenia zawodowego
Praca Zbiorowa
Wydawnictwo: WSiP
49,00 zł
Bezpieczeństwo i higiena pracy. Podręcznik do kształcenia zawodowego
Wanda Bukała
Wydawnictwo: WSiP
30,00 zł
NOWA!!! Bezpieczeństwo i higiena pracy. Podręcznik do kształcenia zawodowego
Wanda Bukała
Wydawnictwo: WSiP
45,00 zł
Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
29,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
49,00 zł
Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
Wydawnictwo: WSiP
29,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
Wydawnictwo: WSiP
49,00 zł
Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP
29,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP
49,00 zł
Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III
Hanna Górska-Warsewicz
Wydawnictwo: WSiP
28,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III
Hanna Górska-Warsewicz
Wydawnictwo: WSiP
46,00 zł
Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Krystyna Jarosz
Wydawnictwo: WSiP
22,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Krystyna Jarosz
Wydawnictwo: WSiP
37,00 zł
Obsługa kelnerska. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Część 1
Praca Zbiorowa
Wydawnictwo: WSiP
26,00 zł
Chwilowy brak towaru!
Strona: [1] 2 3 4 5 / 5
Twój koszyk jest pusty
Biuro obsługi klienta
Czynne od poniedziałku do piątku
w godz. 10:00 - 19:00

W sprawie zamówień proszę

dzwonić pod nr 500-205-637

 
tel. : 508-399-443

Księgarnia podreczniki.edu.pl - Żoliborz
Księgarnia podreczniki.edu.pl - Bielany
Księgarnia podreczniki.edu.pl - Tarchomin

zobacz jak do Nas trafić »
Paczki wysyłamy:

przelew lub pobranie
tylko przelew
DOSTAWA DO 2 DNI ROBOCZYCH

Zamówione książki można także odebrać osobiście w Warszawie

Oprogramowanie KQS.store © Księgarnia podreczniki.edu.pl . Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved. Designed by sucro.pl