logo
logo
Sortuj według:
Strona: 1 2 3 4 [5] / 5
NOWA!!! Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1
Iwona Namysław
Wydawnictwo: WSiP
50,00 zł
NOWA!!! Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń Kwalifikacja T.6. Część 2
Iwona Namysław
Wydawnictwo: WSiP
50,00 zł
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP
26,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP
47,00 zł
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 2
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP
26,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 2
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP
44,00 zł
REA - Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki zawodu kelner
Praca zbiorowa
Wydawnictwo: WSiP
29,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! REA - Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki zawodu kelner
Praca zbiorowa
Wydawnictwo: WSiP
49,00 zł
Strona: 1 2 3 4 [5] / 5
Twój koszyk jest pusty
Biuro obsługi klienta
Czynne od poniedziałku do piątku
w godz. 10:00 - 19:00

W sprawie zamówień proszę

dzwonić pod nr 508-399-443

 
tel. : 508-399-443

Księgarnia podreczniki.edu.pl - Bielany

zobacz jak do Nas trafić »
Paczki wysyłamy:

przelew lub pobranie
tylko przelew
DOSTAWA DO 2 DNI ROBOCZYCH

Zamówione książki można także odebrać osobiście w Warszawie

Oprogramowanie KQS.store © Księgarnia podreczniki.edu.pl . Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved. Designed by sucro.pl