logo
logo
Sortuj według:
Strona: 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 / 30
NOWA!!! Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Dorota Czerwińska
Wydawnictwo: WSiP
37,00 zł
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych
Praca zbiorowa
Wydawnictwo: WSiP
26,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych
Praca zbiorowa
Wydawnictwo: WSiP
43,00 zł
NOWA!!! JĘZYK NIEMIECKI ZAWODOWY W GASTRONOMII. ZESZYT ĆWICZEŃ
Anna Dul
Wydawnictwo: WSiP
37,00 zł
NOWA!!! Język angielski zawodowy w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń
Katarzyna Sarna, Rafał Sarna
Wydawnictwo: WSiP
45,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo: WSiP
43,00 zł
NOWA!!! Obsługiwanie gości. Ćwiczenia. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Część 1
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo: WSiP
37,00 zł
NOWA!!! Obsługiwanie gości. Ćwiczenia. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Część 2
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo: WSiP
31,00 zł
NOWA!!! Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner
Praca zbiorowa
Wydawnictwo: WSiP
43,00 zł
NOWA!!! Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1
Iwona Namysław
Wydawnictwo: WSiP
50,00 zł
NOWA!!! Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń Kwalifikacja T.6. Część 2
Iwona Namysław
Wydawnictwo: WSiP
50,00 zł
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP
26,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP
47,00 zł
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 2
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP
26,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 2
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP
44,00 zł
Strona: 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 / 30
Twój koszyk jest pusty
Biuro obsługi klienta
Czynne od poniedziałku do piątku
w godz. 10:00 - 19:00

W sprawie zamówień proszę

dzwonić pod nr 508-399-443

 
tel. : 508-399-443

Księgarnia podreczniki.edu.pl - Bielany

zobacz jak do Nas trafić »
Paczki wysyłamy:

przelew lub pobranie
tylko przelew
DOSTAWA DO 2 DNI ROBOCZYCH

Zamówione książki można także odebrać osobiście w Warszawie

Oprogramowanie KQS.store © Księgarnia podreczniki.edu.pl . Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved. Designed by sucro.pl