logo
logo
Sortuj według:
Strona: [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 / 48
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 2. Podstawy technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
35,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 2. Podstawy technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
50,00 zł
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Krystyna Jarosz
Wydawnictwo: WSiP
22,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Krystyna Jarosz
Wydawnictwo: WSiP
37,00 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
34,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
57,00 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
35,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
47,00 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3
Marzanna Zienkiewicz
Wydawnictwo: WSiP
30,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3
Marzanna Zienkiewicz
Wydawnictwo: WSiP
50,00 zł
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
33,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
55,50 zł
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I
Katarzyna Kocierz
Wydawnictwo: WSiP
26,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I
Katarzyna Kocierz
Wydawnictwo: WSiP
43,00 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom II. Część 1
Małgorzata Konarzewska
Wydawnictwo: WSiP
30,00 zł
Chwilowy brak towaru!
Strona: [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 / 48
Twój koszyk jest pusty
Biuro obsługi klienta
Czynne od poniedziałku do piątku
w godz. 10:00 - 19:00

W sprawie zamówień proszę

dzwonić pod nr 508-399-443

 
tel. : 508-399-443

Księgarnia podreczniki.edu.pl - Bielany

zobacz jak do Nas trafić »
Paczki wysyłamy:

przelew lub pobranie
tylko przelew
DOSTAWA DO 2 DNI ROBOCZYCH

Zamówione książki można także odebrać osobiście w Warszawie

Oprogramowanie KQS.store © Księgarnia podreczniki.edu.pl . Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved. Designed by sucro.pl