[zamknij]
Zarejestruj sie
Szkoła podstawowa 4-8
LICEUM/TECHNIKUM PO GIMNAZJUM
Liceum/Technikum/Szkoła branżowa po podstawówce
Branże
Liceum/Technikum przed 2012
Stare Liceum
Repetytoria/vademeca
NOWA!!! Biologia dla klas III liceum ogólnokształcącego o profilu podstawowym i biologiczno-chemicznym, wyd. Agmen
40,00 zł
Biologia na czasie Podręcznik lic/tech zakres podstawowy, wyd. Nowa Era
30,00 zł
Oblicza geografii Podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych zakres podstawowy, wyd. Nowa Era
30,00 zł
To jest chemia Podręcznik lic/tech zakres podstawowy, wyd. Nowa Era
25,00 zł
Sortuj według:
Nazwa produktu
Kolejność dodania
Cena
Rosnąco
Malejąco
« Poprzednie
Strona:
30
31
[
32
]
33
34
35
36
37
38
39
40
/
48
Następne »
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych
Praca zbiorowa
Wydawnictwo:
WSiP
26,00 zł
NOWA!!! Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych
Praca zbiorowa
Wydawnictwo:
WSiP
43,00 zł
NOWA!!! JĘZYK NIEMIECKI ZAWODOWY W GASTRONOMII. ZESZYT ĆWICZEŃ
Anna Dul
Wydawnictwo:
WSiP
37,00 zł
NOWA!!! Język angielski zawodowy w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń
Katarzyna Sarna, Rafał Sarna
Wydawnictwo:
WSiP
45,00 zł
NOWA!!! Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo:
WSiP
43,00 zł
NOWA!!! Obsługiwanie gości. Ćwiczenia. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Część 1
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo:
WSiP
37,00 zł
NOWA!!! Obsługiwanie gości. Ćwiczenia. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Część 2
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo:
WSiP
31,00 zł
NOWA!!! Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner
Praca zbiorowa
Wydawnictwo:
WSiP
43,00 zł
NOWA!!! Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1
Iwona Namysław
Wydawnictwo:
WSiP
50,00 zł
NOWA!!! Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń Kwalifikacja T.6. Część 2
Iwona Namysław
Wydawnictwo:
WSiP
50,00 zł
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo:
WSiP
26,00 zł
NOWA!!! Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo:
WSiP
47,00 zł
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 2
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo:
WSiP
26,00 zł
NOWA!!! Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 2
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo:
WSiP
44,00 zł
REA - Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki zawodu kelner
Praca zbiorowa
Wydawnictwo:
WSiP
29,00 zł
« Poprzednie
Strona:
30
31
[
32
]
33
34
35
36
37
38
39
40
/
48
Następne »
Twój koszyk jest pusty
Biuro obsługi klienta
Czynne od
poniedziałku do piątku
w godz.
10:00 - 19:00
W sprawie zamówień proszę
dzwonić pod nr
508-399-443
tel. :
508-399-443
e-mail.:
info@podreczniki.edu.pl
formularz kontaktowy
Księgarnia podreczniki.edu.pl - Bielany
zobacz jak do Nas trafić
»
Paczki wysyłamy:
przelew lub pobranie
tylko przelew
DOSTAWA DO 2 DNI ROBOCZYCH
Zamówione książki można także odebrać osobiście w Warszawie
Logowanie
Rejestracja
Zamawianie
Czas realizacji
Dostepnośc towaru
Konto do przelewu
Ceny i wydania
Nasze księgarnie
Regulamin
Zakupy bez ryzyka
Prasa o Nas
O Nas
Opinie i uwagi
Współpraca ze szkołami
Współpraca z nauczycielami
Reklamacje
Oprogramowanie KQS.store
©
Księgarnia podreczniki.edu.pl . Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.
Designed by
sucro.pl