[zamknij]
Zarejestruj sie
Szkoła podstawowa 4-8
LICEUM/TECHNIKUM PO GIMNAZJUM
Liceum/Technikum/Szkoła branżowa po podstawówce
Branże
Liceum/Technikum przed 2012
Stare Liceum
Repetytoria/vademeca
NOWA!!! Biologia dla klas III liceum ogólnokształcącego o profilu podstawowym i biologiczno-chemicznym, wyd. Agmen
40,00 zł
Biologia na czasie Podręcznik lic/tech zakres podstawowy, wyd. Nowa Era
30,00 zł
Oblicza geografii Podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych zakres podstawowy, wyd. Nowa Era
30,00 zł
To jest chemia Podręcznik lic/tech zakres podstawowy, wyd. Nowa Era
25,00 zł
Sortuj według:
Nazwa produktu
Kolejność dodania
Cena
Rosnąco
Malejąco
« Poprzednie
Strona:
30
[
31
]
32
33
34
35
36
37
38
39
40
/
48
Następne »
NOWA!!! Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom II. Część 1
Małgorzata Konarzewska
Wydawnictwo:
WSiP
50,00 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Kwalifikacja T.6. Tom II. Część 2
Małgorzata Konarzewska
Wydawnictwo:
WSiP
30,00 zł
NOWA!!! Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Kwalifikacja T.6. Tom II. Część 2
Małgorzata Konarzewska
Wydawnictwo:
WSiP
50,00 zł
Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo:
WSiP
27,00 zł
NOWA!!! Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo:
WSiP
44,00 zł
Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo:
WSiP
30,00 zł
NOWA!!! Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo:
WSiP
49,00 zł
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Wydawnictwo:
WSiP
30,00 zł
NOWA!!! Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Wydawnictwo:
WSiP
55,00 zł
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich. Kwalifikacja T.3.2. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Ewa Giemza
Wydawnictwo:
WSiP
22,00 zł
NOWA!!! Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich. Kwalifikacja T.3.2. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Ewa Giemza
Wydawnictwo:
WSiP
22,00 zł
Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1
Dorota Czerwińska
Wydawnictwo:
WSiP
22,00 zł
NOWA!!! Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1
Dorota Czerwińska
Wydawnictwo:
WSiP
37,00 zł
Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Dorota Czerwińska
Wydawnictwo:
WSiP
22,00 zł
NOWA!!! Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Dorota Czerwińska
Wydawnictwo:
WSiP
37,00 zł
« Poprzednie
Strona:
30
[
31
]
32
33
34
35
36
37
38
39
40
/
48
Następne »
Twój koszyk jest pusty
Biuro obsługi klienta
Czynne od
poniedziałku do piątku
w godz.
10:00 - 19:00
W sprawie zamówień proszę
dzwonić pod nr
508-399-443
tel. :
508-399-443
e-mail.:
info@podreczniki.edu.pl
formularz kontaktowy
Księgarnia podreczniki.edu.pl - Bielany
zobacz jak do Nas trafić
»
Paczki wysyłamy:
przelew lub pobranie
tylko przelew
DOSTAWA DO 2 DNI ROBOCZYCH
Zamówione książki można także odebrać osobiście w Warszawie
Logowanie
Rejestracja
Zamawianie
Czas realizacji
Dostepnośc towaru
Konto do przelewu
Ceny i wydania
Nasze księgarnie
Regulamin
Zakupy bez ryzyka
Prasa o Nas
O Nas
Opinie i uwagi
Współpraca ze szkołami
Współpraca z nauczycielami
Reklamacje
Oprogramowanie KQS.store
©
Księgarnia podreczniki.edu.pl . Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.
Designed by
sucro.pl