logo
logo
Sortuj według:
Strona: 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 / 48
NOWA!!! Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom II. Część 1
Małgorzata Konarzewska
Wydawnictwo: WSiP
50,00 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Kwalifikacja T.6. Tom II. Część 2
Małgorzata Konarzewska
Wydawnictwo: WSiP
30,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Kwalifikacja T.6. Tom II. Część 2
Małgorzata Konarzewska
Wydawnictwo: WSiP
50,00 zł
Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
27,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
44,00 zł
Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo: WSiP
30,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo: WSiP
49,00 zł
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Wydawnictwo: WSiP
30,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Wydawnictwo: WSiP
55,00 zł
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich. Kwalifikacja T.3.2. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Ewa Giemza
Wydawnictwo: WSiP
22,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich. Kwalifikacja T.3.2. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Ewa Giemza
Wydawnictwo: WSiP
22,00 zł
Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1
Dorota Czerwińska
Wydawnictwo: WSiP
22,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1
Dorota Czerwińska
Wydawnictwo: WSiP
37,00 zł
Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Dorota Czerwińska
Wydawnictwo: WSiP
22,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Dorota Czerwińska
Wydawnictwo: WSiP
37,00 zł
Strona: 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 / 48
Twój koszyk jest pusty
Biuro obsługi klienta
Czynne od poniedziałku do piątku
w godz. 10:00 - 19:00

W sprawie zamówień proszę

dzwonić pod nr 508-399-443

 
tel. : 508-399-443

Księgarnia podreczniki.edu.pl - Bielany

zobacz jak do Nas trafić »
Paczki wysyłamy:

przelew lub pobranie
tylko przelew
DOSTAWA DO 2 DNI ROBOCZYCH

Zamówione książki można także odebrać osobiście w Warszawie

Oprogramowanie KQS.store © Księgarnia podreczniki.edu.pl . Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved. Designed by sucro.pl