[zamknij]
Zarejestruj sie
Szkoła podstawowa 4-8
LICEUM/TECHNIKUM PO GIMNAZJUM
Liceum/Technikum/Szkoła branżowa po podstawówce
Branże
Liceum/Technikum przed 2012
Stare Liceum
Repetytoria/vademeca
NOWA!!! Biologia dla klas III liceum ogólnokształcącego o profilu podstawowym i biologiczno-chemicznym, wyd. Agmen
40,00 zł
Biologia na czasie Podręcznik lic/tech zakres podstawowy, wyd. Nowa Era
30,00 zł
Oblicza geografii Podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych zakres podstawowy, wyd. Nowa Era
30,00 zł
To jest chemia Podręcznik lic/tech zakres podstawowy, wyd. Nowa Era
25,00 zł
Sortuj według:
Nazwa produktu
Kolejność dodania
Cena
Rosnąco
Malejąco
« Poprzednie
Strona: [
30
]
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
/
48
Następne »
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 2. Podstawy technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo:
WSiP
35,00 zł
NOWA!!! Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 2. Podstawy technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo:
WSiP
50,00 zł
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Krystyna Jarosz
Wydawnictwo:
WSiP
22,00 zł
NOWA!!! Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Krystyna Jarosz
Wydawnictwo:
WSiP
37,00 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo:
WSiP
34,00 zł
NOWA!!! Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo:
WSiP
57,00 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo:
WSiP
35,00 zł
NOWA!!! Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo:
WSiP
47,00 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3
Marzanna Zienkiewicz
Wydawnictwo:
WSiP
30,00 zł
NOWA!!! Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3
Marzanna Zienkiewicz
Wydawnictwo:
WSiP
50,00 zł
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo:
WSiP
33,00 zł
NOWA!!! Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo:
WSiP
55,50 zł
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I
Katarzyna Kocierz
Wydawnictwo:
WSiP
26,00 zł
NOWA!!! Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I
Katarzyna Kocierz
Wydawnictwo:
WSiP
43,00 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom II. Część 1
Małgorzata Konarzewska
Wydawnictwo:
WSiP
30,00 zł
« Poprzednie
Strona: [
30
]
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
/
48
Następne »
Twój koszyk jest pusty
Biuro obsługi klienta
Czynne od
poniedziałku do piątku
w godz.
10:00 - 19:00
W sprawie zamówień proszę
dzwonić pod nr
508-399-443
tel. :
508-399-443
e-mail.:
info@podreczniki.edu.pl
formularz kontaktowy
Księgarnia podreczniki.edu.pl - Bielany
zobacz jak do Nas trafić
»
Paczki wysyłamy:
przelew lub pobranie
tylko przelew
DOSTAWA DO 2 DNI ROBOCZYCH
Zamówione książki można także odebrać osobiście w Warszawie
Logowanie
Rejestracja
Zamawianie
Czas realizacji
Dostepnośc towaru
Konto do przelewu
Ceny i wydania
Nasze księgarnie
Regulamin
Zakupy bez ryzyka
Prasa o Nas
O Nas
Opinie i uwagi
Współpraca ze szkołami
Współpraca z nauczycielami
Reklamacje
Oprogramowanie KQS.store
©
Księgarnia podreczniki.edu.pl . Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.
Designed by
sucro.pl