[zamknij]
Zarejestruj sie
Szkoła podstawowa 4-8
LICEUM/TECHNIKUM PO GIMNAZJUM
Liceum/Technikum/Szkoła branżowa po podstawówce
Branże
Liceum/Technikum przed 2012
Stare Liceum
Repetytoria/vademeca
NOWA!!! Biologia dla klas III liceum ogólnokształcącego o profilu podstawowym i biologiczno-chemicznym, wyd. Agmen
40,00 zł
Biologia na czasie Podręcznik lic/tech zakres podstawowy, wyd. Nowa Era
30,00 zł
Oblicza geografii Podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych zakres podstawowy, wyd. Nowa Era
30,00 zł
To jest chemia Podręcznik lic/tech zakres podstawowy, wyd. Nowa Era
25,00 zł
Sortuj według:
Nazwa produktu
Kolejność dodania
Cena
Rosnąco
Malejąco
« Poprzednie
Strona:
20
21
22
23
24
25
26
27
28
[
29
]
30
/
48
Następne »
NOWA!!! Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
Wydawnictwo:
WSiP
49,00 zł
Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo:
WSiP
29,00 zł
NOWA!!! Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo:
WSiP
49,00 zł
Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III
Hanna Górska-Warsewicz
Wydawnictwo:
WSiP
30,00 zł
NOWA!!! Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III
Hanna Górska-Warsewicz
Wydawnictwo:
WSiP
49,00 zł
Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Krystyna Jarosz
Wydawnictwo:
WSiP
22,00 zł
NOWA!!! Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Krystyna Jarosz
Wydawnictwo:
WSiP
37,00 zł
Obsługa kelnerska. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Część 1
Praca zbiorowa
Wydawnictwo:
WSiP
30,00 zł
NOWA!!! Obsługa kelnerska. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Część 1
Praca zbiorowa
Wydawnictwo:
WSiP
47,00 zł
45,00 zł
Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2
Praca zbiorowa
Wydawnictwo:
WSiP
30,00 zł
NOWA!!! Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2
Praca zbiorowa
Wydawnictwo:
WSiP
47,00 zł
Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Hanna Górska-Warsewicz
Wydawnictwo:
WSiP
22,00 zł
NOWA!!! Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Hanna Górska-Warsewicz
Wydawnictwo:
WSiP
37,00 zł
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo:
WSiP
35,00 zł
NOWA!!! Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo:
WSiP
50,00 zł
« Poprzednie
Strona:
20
21
22
23
24
25
26
27
28
[
29
]
30
/
48
Następne »
Twój koszyk jest pusty
Biuro obsługi klienta
Czynne od
poniedziałku do piątku
w godz.
10:00 - 19:00
W sprawie zamówień proszę
dzwonić pod nr
508-399-443
tel. :
508-399-443
e-mail.:
info@podreczniki.edu.pl
formularz kontaktowy
Księgarnia podreczniki.edu.pl - Bielany
zobacz jak do Nas trafić
»
Paczki wysyłamy:
przelew lub pobranie
tylko przelew
DOSTAWA DO 2 DNI ROBOCZYCH
Zamówione książki można także odebrać osobiście w Warszawie
Logowanie
Rejestracja
Zamawianie
Czas realizacji
Dostepnośc towaru
Konto do przelewu
Ceny i wydania
Nasze księgarnie
Regulamin
Zakupy bez ryzyka
Prasa o Nas
O Nas
Opinie i uwagi
Współpraca ze szkołami
Współpraca z nauczycielami
Reklamacje
Oprogramowanie KQS.store
©
Księgarnia podreczniki.edu.pl . Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.
Designed by
sucro.pl