logo
logo
Sortuj według:
Strona: [1] / 1
Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
29,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
49,00 zł
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
35,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
50,00 zł
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 2. Podstawy technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
35,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 2. Podstawy technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
50,00 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
34,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
57,00 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
35,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
47,00 zł
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
33,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
55,50 zł
Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
27,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
44,00 zł
Strona: [1] / 1
Twój koszyk jest pusty
Biuro obsługi klienta
Czynne od poniedziałku do piątku
w godz. 10:00 - 19:00

W sprawie zamówień proszę

dzwonić pod nr 508-399-443

 
tel. : 508-399-443

Księgarnia podreczniki.edu.pl - Bielany

zobacz jak do Nas trafić »
Paczki wysyłamy:

przelew lub pobranie
tylko przelew
DOSTAWA DO 2 DNI ROBOCZYCH

Zamówione książki można także odebrać osobiście w Warszawie

Oprogramowanie KQS.store © Księgarnia podreczniki.edu.pl . Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved. Designed by sucro.pl