logo
logo
Sortuj według:
Strona: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 / 30
Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
Wydawnictwo: WSiP
29,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
Wydawnictwo: WSiP
49,00 zł
Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP
29,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4
Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP
49,00 zł
Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III
Hanna Górska-Warsewicz
Wydawnictwo: WSiP
30,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III
Hanna Górska-Warsewicz
Wydawnictwo: WSiP
49,00 zł
Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Krystyna Jarosz
Wydawnictwo: WSiP
22,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Krystyna Jarosz
Wydawnictwo: WSiP
37,00 zł
Obsługa kelnerska. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Część 1
Praca zbiorowa
Wydawnictwo: WSiP
30,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Obsługa kelnerska. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Część 1
Praca zbiorowa
Wydawnictwo: WSiP
47,00 zł
45,00 zł
Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2
Praca zbiorowa
Wydawnictwo: WSiP
30,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2
Praca zbiorowa
Wydawnictwo: WSiP
47,00 zł
Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Hanna Górska-Warsewicz
Wydawnictwo: WSiP
22,00 zł
Chwilowy brak towaru!
NOWA!!! Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Hanna Górska-Warsewicz
Wydawnictwo: WSiP
37,00 zł
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
35,00 zł
Chwilowy brak towaru!
Strona: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 / 30
Twój koszyk jest pusty
Biuro obsługi klienta
Czynne od poniedziałku do piątku
w godz. 10:00 - 19:00

W sprawie zamówień proszę

dzwonić pod nr 508-399-443

 
tel. : 508-399-443

Księgarnia podreczniki.edu.pl - Bielany

zobacz jak do Nas trafić »
Paczki wysyłamy:

przelew lub pobranie
tylko przelew
DOSTAWA DO 2 DNI ROBOCZYCH

Zamówione książki można także odebrać osobiście w Warszawie

Oprogramowanie KQS.store © Księgarnia podreczniki.edu.pl . Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved. Designed by sucro.pl